Nybliven förälder

Är du en av alla de lyckliga människor som precis har blivit förälder? Grattis! Du har en fantastiskt spännande tid framför dig. Det är nu livet tar fart på allvar. Du har säkert märkt att din lilla bebis redan har börjat utvecklas.

Bebis

Det är mycket som händer under småbarnstiden och utvecklingen går i en rasslande fart. Barnen lär sig otroligt mycket under loppet av bara ett år. De lär sig sitta, krypa, gå och prata. De får tänder och håret växer. Självklart hittar de på en massa bus. Därför är det väldigt viktigt att man är väl förberedd inför den första tiden som förälder. Förbered dig mentalt men också materiellt!

Det är mycket föräldrar behöver för att småbarnstiden ska flyta på smärtfritt. En smart idé är att göra en liten checklista på allt som behöver inhandlas, för det är lätt att man glömmer något annars. Vad är det du behöver då? Jo du behöver förstås blöjor, skötbord, nappar, bebismat, en barnvagn och mycket annat. Beroende på vem man frågar kan man få lite varierande svar. Därför kan det vara bra att fråga runt lite bland folk man känner och därefter göra en lista över saker du tror att du själv kommer att behöva. En del saker kommer du kanske ångra att du köpte, andra saker kommer du att få köpa trots att du trodde du skulle klara dig utan.

Var köper du alla dessa viktiga saker då? Även på denna fråga kan du få väldigt många olika svar. Alla har vi våra egna favoriter. Men ska man tipsa om en bra sida som har bra saker som behövs inför det första året är det Grön Gåva. Där hittar du bland annat nappar och nappflaskor. Det fina med dessa produkter är att de är ekologiska. Genom att handla hos dem bidrar du alltså även till en hållbarare miljö samtidigt som du kan vara säker på att produkterna inte är skadliga för ditt barn. En toppen deal för dig och ditt barn helt enkelt!