Festa med barnen

När det kommer till barn och fest så är det viktigt att respektera att det alltid borde röra sig om en alkohol fri fest, när barn är närvarande finns det inga egentliga anledningar till att bruka alkohol. Däremot så finns det desto fler anledningar till inte göra det, och den kanske mest logiska är att inget barn konsumerar alkohol men den kanske viktigaste är att det är allmänt känt att barn generellt inte tycker om när vuxna är berusade omkring dem, en del barn tycker till och med att det är riktigt obehagligt.

Det finns flera läsvärda artiklar för dig som har funderingar kring barn och alkohol och det är viktigt att komma ihåg att bara för att alkohol i oerhört stor utsträckning är socialt accepterat så innebär det inte att det är lämpligt. Läs in dig på ämnet och få bredare kunskap på ämnet.

Att festa tillsammans med sina barn kan låta tokigt, men det är ju vi människor som själva valt att associera alkohol med fest, vilket är konstigt för att det finns inte en enda synonym som syftar till alkohol när man söker på ordet. Så låt oss återgå till hur man festar till det tillsammans med sina barn på ett sätt som är roligt för alla deltagare oavsett ålder.

Kubb, grillning, fem kamp, sällskapsspel med mera är bara några exempel på aktiviteter som kan vara lämpliga för de flesta åldrar. Dessutom har barn ett sinne för det visuella så gå all in och pynta huset med ballonger, konfetti, piñata och annat roligt pynt som hör till en riktigt lyckad fest!