Koppla av från familjen och barnen

Även om barn är väldigt söta är det ibland skönt att koppla av från barnen och familjen. Det är viktigt att som vuxen få ha ett eget liv och lite egen tid. Då vi dagligen kämpar med att få ihop livspusslet kan det behövas omväxling.

Unna dig ett spabad

Du kan besöka ett spa för att få den där totala ensamheten då du kopplar av men du kan också köpa dig ett spabadkar. Har du ont om plats kan du med fördel köpa ett uppblåsbart spabad som lätt går att flytta. Tidningen Expressen har låtit testa badtunnor och spabad och du kan läsa testet här.

Bada med familjen

Även om artikeln inleddes med att koppla av från familjen och barnen så är det en mycket trevlig sysselsättning att bada bubbelbad med hela familjen eller bara med barnen någon gång. Tidningen Femina har listat ett antal spahotell runt Stockholm som tar emot barn i sin spaanläggning.

Det finns andra sätt att mildra stressen

Du behöver nödvändigtvis inte bada bubbelbad för att koppla av och minska stressen du kan känna av. Det finns exempelvis massagestolar, massagekuddar och speciella massagearmband. Det finns mer information på nätet om dessa olika hjälpmedel.