Lek och pyssel – ett äventyr av lärande för barnen

Nyfikenheten tar aldrig slut för de små och varje upptäckt är ett äventyr. För barnen är inte leken bara en lek, det är deras sätt att upptäcka världen. Dessutom utvecklas de och lär sig om sig själva, om andra och världen.

Möjligheterna är oändliga

Det finns en mängd olika lekar och pyssel som du kan göra med barnen. Oavsett ålder kan ni göra roliga upptäckter och lärdomar. Prata om olika färger, former och storlekar genom pussel och lego. Eller spela memory och öva på språket, tålamod och faktakunskaper.

Låt barnen känna omtanke och öva på sin omvårdande sida med hjälp av dockor och interaktiva leksaksdjur. Oavsett ditt barns intresse och ålder, köp det ni behöver här och upptäck en värld av lek och pyssel för ditt barn och för dig. Tid tillsammans är framför allt den viktigaste gåvan du kan ge ditt barn.

Låt de små inspirera dig

I en stressad vardag finns det fler fördelar för dig som förälder, utöver att umgås med ditt barn, med att delta i pyssel och lek. Det är mindfulness och avkoppling på högsta nivå att vara närvarande med barnet. Genom att du tar in hens upplevelser och tankar men också genom att själv bidra till pusslet eller låta fantasin löpa fritt i leken.