Leksaker till det yngre gardet

Något som kan trevligt är att köpa någon leksak till det yngre gardet hemma utan att det är någon som fyller år. Visst är det extra skoj med presenter när man fyller år men det kan vara trevligt att få visa uppskattning andra stunder på året också. Det kan vara att de har skött sig exemplariskt i skolan under en längre tid eller gjort det man har sagt till dom att göra.

Se till att ni har ett litet lager med leksaker hemma som kan ges vid speciella tillfällen utan att det är jul eller födelsedag. Se dock till att gömma dessa presenter på ett bra ställe så de inte hitta ert förråd av leksaker, godis eller vad ni nu kan ha gömt undan. Det ska gärna vara på ett ställe där barnen aldrig vanligtvis brukar vara och gärna något lås som bara ni har nyckel till.

Så klart så kan ni även vid jul och födelsedagar använda er av ert hemliga förråd om det skulle knipa. Det kan också vara bra att hitta något att ta med sig om man blir bortbjuden på ett kalas och ska köpa någon leksak som present. DÅ kan man plocka fram något och slå in i presentpapper utan att ha behövt beställa något. Börjar det att sina i presentförrådet så får ni göra en ny beställning på leksaker.