Planering av årets barnkalas

Eftersom födelsedagen och det efterföljande kalaset är något som barn ser mycket fram emot är det bra om du redan nu börjar planera inför det. I det här inlägget får du några tips på hur du bäst kan planera inför barnkalaset för att slippa stressa i sista sekund.

Du kan köpa inbjudningar och skicka dem per post. Men ni kan så klart också tillverka era egna.

Handla dekorationer i förväg

Dekorationer gör kalaset mer speciellt. Därför används dekorationer för att dagen ska bli något extra minnesvärt och få barnen att komma i kalasstämning. Det finns många olika sorters dekorationer att välja bland. Till exempel ballonger, girlanger och serpentiner.

På bordet är det praktiskt med en duk och engångstallrik samt bestick. Det kan också vara roligt med kalashattar. Köp allt för ert barnkalas på nätet för att få dekorationerna skickade till er i god tid.

Skicka inbjudningar

Det är viktigt att du skickar iväg inbjudningarna i tid för att alla som barnet vill bjuda ska ha möjlighet att komma. Därför ska du planera inför kalaset långt i förväg och skicka ut inbjudningar så snart som ni bestämt när, vilken tid och om kalaset ska ske i hemmet eller i en lokal.