Årets barnkalas

Alla barn förtjänar årets barnkalas, oavsett tidpunkt på året så gäller det att ordna så att man riktigt känner att man fyller år. Från en viss ålder så är det extra viktigt att man får denna uppmärksamhet som barn. Speciellt när de börjar bi medvetna om hur allt fungerar med just barnkalas.

Det går utmärkt att låta barnen vara med till en viss del då det ska planeras för kalaset. Självklart så gäller det att de överraskningar som planeras hålls hemligt annars blir det ingen överraskning. Finns det önskemål om ett tema så finns det en hel del att välja på för barnkalas. Låt födelsedagsbarnet vara med att välja ut det som dom tycker skulle passa bäst.

Barnet har säkert önskemål om tårta och annat som ska vara med på kalaset. Planera gärna in några extra lekar då man inte exakt vet hur pass snabbt tiden rinner iväg och det kan vara bra att ha några extra lekar på lut i reserv. Populära lekar hittas enklast genom att söka på nätet, det finns hur mycket som helst att hitta.

Planering är viktigt och skriv på inbjudningskorten när kalaset sluta och när föräldrar kan hämta hem sina barn. Även om barnen tycker att man kan hålla på längre så vet vi att två timmar max är vad man bör hålla på. Det kan vara smart att dela upp kalaset i olika delar, en kvart för lek, en kvart för annat.